Kozm osnovn1 z logo

Mikrobiom kože

Sestavljeni smo iz človeških celic in milijarde bakterij, ki živijo skupaj v popolni harmoniji. Naša koža je sestavljena iz več 1000 vrst dobrih bakterij, ki tvorijo zaščitno plast, imenovano mikrobiom. Če skrbimo zanj, bodo dobre bakterije poskrbele za nas. Gallinée kozmetika je prva kozmetična linija za nego kože in las na svetu, posvečena mikrobiomu kože oziroma zdravju in dobremu počutju mikrobioma. Če mikrobiom postane neuravnotežen ali odstranjen, potem postane naša koža vneta in občutljiva. Vam je znano? No, imamo rešitev …

NEGA OBRAZA in NJEGOVIH BAKTERIJ

Področje, ki je sprožilo mikrobiomsko revolucijo. Odkrijte paleto izdelkov za nego kože na obrazu – minimalistično rutino za vse vrste tipov kože, tudi tiste najbolj občutljive. Čisto, ne pomeni tudi sterilno!

TVOJE TELO, TVOJ PLANET

Odkrijte vrhunske izdelke za telo, ki skrbijo za kožni mikrobiom: vrsto pomirjujočih in hranljivih inovacij.

NEGA KOŽE LASIŠČA

Paleta izdelkov za nego las in lasišča Gallinée  s svojimi kozmetičnmi inovacijami. Vsi izdelki so obogateni s kompleksom prebiotikov in postbiotikov ter z osnovno sestavino: fermentirano riževo vodo.

Povrnite si nežnost in čistost kože s čistilno ploščico Gallinée

Sijoči od glave do pet.

Brez mila in tako nežen. Očisti, pomiri in nahrani kožo s patentiranim kompleksom prebiotikov in mlečne kisline. Čistilna ploščica Gallinée je nežna tako za obraz kot tudi za telo in spoštuje naravni pH kože 5,8.

Veliko več kot le tonik za obraz!

Ocetni tonik za obraz ustvari popoln korak v dnevni rutini nege kože med čiščenjem in nadaljnjo nego. Tonik čisti, pomirja, obnavlja, zmanjša videz por in koža postane svetlejša.

NAJBOLJE PRODAJANI

Čistilna krema za lasišče

Pozabite na penjenje šampona. Krema, ki pomiri in očisti vse tipe lasišča in las, tudi občutljiva. Pomirjujoča čistilna krema pušča lase čiste, zdrave in sijoče, brez penjenja!

Ocetni Tonik za obraz

Tonik, a veliko več. Ustvari popoln korak med čiščenjem in nadaljnjo nego kože. Tonik, ki čisti, pomirja in obnavlja, pore izgledajo manjše, koža svetlejša.

Mladostni serum

Mladost je potrebno negovati. Serum je visoko koncentriran v inovativnih probiotičnih, prebiotičnih in postbiotičnih učinkovinah. Pomirja, obnavlja, mehča in vidno izboljša sijaj kože ter prve znake staranja.